ANTALYA / DEMRE - Demre Mesleki Eğitim Merkezi

Demre Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
BÜYÜKKUM MAH. İLKOKUL CAD. DEMRE MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 21 DEMRE / ANTALYA
Fark yaratarak mesleki eğitimde lider kurum olmak.
Misyon
Gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak, çağa uyum göstermek amacıyla, ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için; Çırak, Kalfa ve Ustaların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenmektir.
08:30 - 12:20 13:00 - 16:50
Kurumumuzda klima sistemi ( ısınma/soğutma ) kullanılmaktadır
Ulaşım
Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır. İlçemizde toplu taşıma bulunmamaktadır. Kurumumuza ulaşım şahsi imkanlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Demre Beymelek Beldesindeki eski ilkokul binası kurumumuza tahsis edilmiştir.Akdam Mah.Beymelek Caddesi No.66/A Beymelek/Demre
Antalya 140 Km. Demre ilçesine 5 Km.
Kontenjan Bilgileri
Yıl boyu kayıtlarımız devam etmekte olup, kurumumuza gelen her öğrencimizin kaydı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
DEMRE MESEM Esnafı İle Elele Okul Projemizin yürütme çalışmaları devam etmektedir.